Topzorg symposium: Topklinische zorg & onderzoek: experiment geslaagd!

 
Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) heeft de afgelopen vier jaar flinke stappen gezet in wetenschappelijk onderzoek. Deze middag kijken we terug op een geslaagd experiment TopZorg én vooruit naar hoe we de onderzoeksresultaten kunnen toepassen op de dagelijkse praktijk.

Donderdag 20 juni 2019
Van 13.30 tot 18.00 uur
Locatie ETZ Elisabeth
Hilvarenbeekseweg 60, Tilburg

Presentaties

We starten de middag met dagvoorzitter Bas Haring, bekend Nederlands filosoof, schrijver en tv-presentator. Zijn doel is om te laten zien dat iedereen wetenschap kan begrijpen en er iets mee kan doen. Jeroen Postma heeft als onderzoeker bij Erasmus School of Health, Policy & Management (ESHPM) het experiment TopZorg de afgelopen vier jaar gevolgd en geëvalueerd. Angelique Bonte, directeur Medicinfo en investment manager bij CbusineZ, gaat verder in op wat de grote dillema’s en mogelijkheden zijn voor het inrichten van topzorg.

Parallelsessie

Na het plenaire gedeelte bespreken de onderzoekers van enkele topzorgprojecten hoe deze in de dagelijkse praktijk toegepast kunnen worden.

Praktische informatie

Accreditatiepunten zijn aangevraagd. Aan het symposium zijn geen kosten verbonden. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Aanmelden

Praktische informatie

Datum
donderdag 20 juni 2019 - 13:30
Locatie
ETZ lokatie Elisabeth
Nederland