GGz Breburg aangesloten op verwijsapplicatie ZorgDomein

 
Sinds eind november is GGz Breburg in het werkgebied van de regio’s Tilburg en Breda aangesloten op de verwijsapplicatie ZorgDomein

ZorgDomein biedt huisartsen de mogelijkheid om patiënten digitaal te verwijzen naar GGz Breburg. Deze digitale verwijsmogelijkheid via ZorgDomein verbetert de samenwerking tussen huisarts en GGz Breburg.

Actueel zorgaanbod
Het actuele zorgaanbod van GGz Breburg is sinds eind november digitaal beschikbaar in ZorgDomein. De huisarts kan samen met de patiënt een keuze maken uit het verwijsaanbod van GGz Breburg. Binnen ZorgDomein is informatie beschikbaar over de actuele toegangstijd én patiëntinformatie, waarmee de patiënt zich op de juiste wijze kan voorbereiden op de afspraak en eventuele verwijscriteria. Vanuit het Huisartsen Informatiesysteem (HIS) wordt de relevante informatie automatisch in de verwijsbrief in ZorgDomein geplaatst en digitaal verzonden.
Voor huisartsen, die geen gebruik (wensen te) maken van ZorgDomein, komt er een nieuw digitaal verwijsformulier beschikbaar op de website van GGz Breburg.

Aansluiten op ZorgDomein
Nog niet alle huisartsen maken gebruik van ZorgDomein. U wilt dit ook? Er zijn voor u als huisarts geen kosten verbonden aan het gebruik van ZorgDomein, behoudens eventuele benodigde updates van uw HIS- of ASP leverancier. Bent u geïnteresseerd, vul dan het aanmeldformulier in op de website van ZorgDomein, www.zorgdomein.nl. Nadat uw aanmelding is verwerkt, neemt ZorgDomein contact met u op om een installatieafspraak te plannen.