Stichting KOH: Uitnodiging POH Congres 2014

 
In navolging van 5 succesvolle edities van congressen voor praktijkondersteuners organiseert de Stichting KOH nu voor de 6e keer hun POH Congres. Dit zal plaatsvinden op 30 januari en 11 februari 2014 bij Seats 2 Meet (Strijp S) in Eindhoven (nabij NS station Eindhoven Beukenlaan) met als thema: DBC (De Beste Consulten) voor de praktijkondersteuner!

Tijdens het werk heeft de praktijkondersteuner te maken met verschillende aspecten: de ziektebeelden, maar ook verschillende typen patiënten, tijdsdruk en ontwikkelingen in de zorg. Het streven om de beste consulten te voeren is ambitieus, want wat is het beste consult? Het congres DBC biedt de praktijkondersteuner handvatten voor het voeren van De Beste Consulten.

"Waarom zijn de nieuwe ontwikkelingen bij CIZ en WMO van belang en wat verandert er in de zorgzwaartepakketten en de zorg in de huisartsenpraktijk? Wat is nieuw op het gebied van COPD en hoe pas je dit toe? Wat kun je betekenen in de zorg voor de groep dementerenden? Wat betekent de komst van de basis GGZ in 2014 voor jouw werk en hoe ga jij om met psychiatrische patiënten en hun verhoogde kans op COPD, CVRM en Diabetes? Weet jij hoeveel ouderen last hebben van de (bij)werkingen van de vele medicijnen die zij slikken? Kun jij je patiënten nog motiveren en wat heb je ervoor nodig om enthousiast te blijven? Welke rol kunnen (goede casuïstiekbesprekingen met) collega's daarbij spelen?"

Klik hier voor de uitnodiging en het programma.

Aanmelden kan via de website www.stichtingkoh.nl.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Uitnodiging POH Congres 2014135.61 KB