SCEN

 
SCEN
SCEN biedt artsen gelegenheid informatie en advies in te winnen bij een ervaren en speciaal opgeleide collega, of de SCEN-arts te vragen als onafhankelijk consulent bij een verzoek om euthanasie of hulp bij zelfdoding.

Om de continuïteit en de bereikbaarheid te verbeteren, wordt per 1 november 2015 een aantal SCEN-telefoonnummers gewijzigd. Behandelend artsen kunnen via deze telefoonnummers contact opnemen met een SCEN-arts voor steun en consultatie bij een verzoek om euthanasie of hulp bij zelfdoding.

Het telefoonnummer van de SCEN-regio Midden-Brabant wordt vanaf 1 november 2015:

(020) 592 33 04

(maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur)

 

De volledige, actuele lijst van SCEN-telefoonnummers vindt u op www.scen.nl.

Over SCEN
SCEN (Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland) biedt artsen gelegenheid informatie en advies in te winnen bij een ervaren en speciaal opgeleide collega, of de SCEN-arts te vragen als onafhankelijk consulent bij een verzoek om euthanasie of hulp bij zelfdoding.

Vragen?
Heeft u vragen over het wijzigen van de SCEN-telefoonnummers of een andere vraag over SCEN? Kijk dan op www.scen.nl of neem contact op met SCEN: (030) 282 32 11 of scen@fed.knmg.nl.

Extra:alle publicaties over levenseinde
Op www.knmg.nl/publicaties/levenseinde vindt u daarnaast alle publicaties over levenseinde en SCEN bij elkaar. Handig als u bijvoorbeeld op zoek bent naar de richtlijn ‘Goede steun en consultatie bij euthanasie’ of de SCEN-informatiefolder voor patiënten. Of als u uw patiënt wilt ondersteunen met de patiëntenbrochure ‘Spreek op tijd over uw levenseinde’.